miercuri, 31 decembrie 2008

Happy New Year !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ca cica .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
La multi ani si sanatate cai mai buna decat toate, sa fiti gazda sanatoasa, sa ma pui pe dupa masa, sa imi dai doar lucruri fine, nu doar bere si smochine, sami dai vin cu carne grasa, sami faci si o supa stoarsa !! La multi ani cu toate bune sa mai scrii pe blog la mine, numai comenturi bogate, fara vorbe deochiate !

Echipa Bistrita Undergound (din Bistrita dhaaa...! ) va doreste un an cat mai bun si cat mai multe chefuri, concerte, baluri si chermeze, ca sa avem si noi de lucru pe blogu asta!!!!!!!

Pi Ass : Sa nu abuzati de mancare si alcool, stati "chill" !!!

Dj Slyder has left the building ! I repeat, Dj Slyder has left the building.... !!!

Vam pupat ceaules ...

2 comentarii: