vineri, 19 decembrie 2008

ex. SOHO HIP-HOP PARTY !



Ca cica... in 28 decembrie anu asta pentru ca normal doar no sa postez un eveniment din decembrie anu viitor, in Ex. SOHO ( "ex." nu e prescurtarea de la cuvantu' exemplu ) Hip-Hop party organizat de Prepian in cardashie cu Ytzok. Si ca sa fie chefu' cat mai mijto vine un dejeu de la Gej, e din Gej ?! din Gej din Gej ! Lu' omu' asta i se spune Sighy dar numele de scena e Dj Trics (Yalla), si tocmai a terminat o piesa cu Bitza !!! Super nuh? Io zic sa veniti sa vedeti carei treaba, sa ascultati si ceva Hip-Hop adevarat dinala OldSchool greu de tat ( specifica gen Bituri, scratchuri si rime vor dezbate agitatie-n multime)!!! Pretu' beletului de intrarea aia e de 5 lei noi de tat si sa vinitzi nu va tragetzi pe cur in pushca me' pintru 5 lei cu care in ziua de azi nu poti sa iti iei nici macar un pachet de tzagari klumea.... !






Aici aveti neshte poze cu fishioru' sa-l videti mai bine sa nu ziceti dupaia ca ce pula ii cu asta aici la noi in sat ?!


















Mno buuuun.... ! Pai ce sa va mai zic ? pana mea astai viata daca vrei paine te duci si iti cumperi nu meri la magazin si stai la coada dupa lapte si branza cu fineti de alaltaieri nuh ?

Pi Ass : Uratu' ala de langa Dj Trics e Ytzok...asa ladys go for it !!! Yoooo Hoooo !!

With all the love from my world Dj Slyder gives you the biggest kiss !!!

3 comentarii: