miercuri, 17 decembrie 2008

DJ BATTLE - EDITIA 7@CLUB ART CAFE

Ca cica... in data de 25 Decembrie 2008 in clubul unde o stat si o lenevit Seby Tobosharu', adica in Art Cafe o sa fie mare bataie intre mai multi dejei din Bistrita... printre care Dj Darius ( Tot respectu' pentru tine omule), Proof si Dj Arpy ! Nu ratati ultimul eveniment de genu acesta din anul 2008 din bistrita pentru ca nu stiti ce pierdeti !!! Cateva cuvinte despre Dj Darius ..... : A inceput sa mixeze in anul 2004, cand si-a achizitionat primele vinyl-uri. I place foarte mult genul de muzica techno cu toate subgenurile lui, in special tribal - techno si ritmurile foarte dansante cu basi dinamici. In prezent incearca cu alti dj din tara sa promoveze genul de muzica techno si sa organizeze cat mai multe party uri pe acest gen.Stil preferat: Tribal-Techno/Funky-Techno/Minimal-Techno/Tech-House/Liquid-Techno. Atmosfera e cu totu' si cu totu' speciala sa stiti ! Cateva cuvinte despre Proof : S-a nascut in Bistrita in 1988 si a pornit de jos cu totu si uitati fratilor unde a ajuns ? ! So dus la dracu in Bucurestiu pizdi unde sunt foarte multi oameni rai :)) ..... Mixeaza la One FM si e destul de mijto sa stiti, chiar l-am ascultat live intr-o seara la radio si e chiar faina muzica lui... ! Despre Dj Arpy ce sa mai spunem ? Eu cred ca cine nul cunoaste pe Arpy inseamna ca nu a fost niciodata intr-un club la vreun party sau la ceva zile de nastere unde a mixat maisusnumitul pentru ca omul asta e peste tot si chiar baga fain...Numai cuvinte de lauda despre baieti pentru ca le merita ! Impreuna cei trei au format in Bistrita o organizatie sianume : ELECTRO COMMUNITY BISTRITA, fondat de Dj Darius ! Faina chestie facuta pentru ciobanashii noshti de la Bistrita care saracii no mai auzit ei aja muzica faina niciunde pentru ca la noi in sat se promoveaza cacatu ala numit manele nu muzica adevarata...(pana mea ca deja is nervos cu nervii numa cand ma gandesc la manelele pizidi) !!!

In concluzie haidati fratilor cei cu fitze ( care zic : haide-ti sa ne beshim la baie ) si cei fara fitze sa ne distram cu totii in Club Art Cafe unde dracu mai stie ce o mai facut sebi cu fratiso ala dilau...Ditzi il stiti nu? ...bun cheterash canta pin localuri noptea sa faca bani ca sa aiba ce sa beie ziua :D ! Nu nuuuuu acuma eu glumesc pentru ca baietii astia doi is neshte fishiori de nota 10+ nai treaba cu ei, cand dorm nici apa nu le trebe... Mai tii tu minte bah Ditzi ce-am facut noi in casa la tine ? :P Nu va ganditi la prostii ca nu suntem gay.... !


Mno bine omini buni, v-am lasat si sper sa veniti vineri la chef la Gyusi sa ne distram fain si sa nu uitati de Dj Darius ok ? ca vam zis ii baiet fain de tat si pune muzica tzatza de matza !
Vam paa !




Corectare la ceea ce am scris mai sus ca mno n-am fost prea bine informat :!:!!:!!!


La Dj Battle participa urmatorii DJ-i : Neestor Arpy Master I Darius


Scuzele de rigoare .... :D

With all the love in the world yours trully Dj Slyder !!!

3 comentarii:

  1. mie nu-mi place proof.punct.muhahaha

    RăspundețiȘtergere
  2. si apropo de scris corect, aproape nimeni nu scrie.in limba romana trebuie scris cu diacritice, adica: ã,â...deci stai chill bogdane(sau aici esti dj slyder, nu?)pace..de fapt ..dau cu pace

    RăspundețiȘtergere
  3. cum adica dai tuh cu pace ?! pacea nu se da, pacea se ofera ?! :D ms

    RăspundețiȘtergere