luni, 15 decembrie 2008

After party din Soho

Ca cica.... In Soho ( prefer sa-i spun asa pentru ca nui spune nime Bodequilla del Torrero ) azi noapte MC Prepian Blanaru' a facut un party de zile mari ! Toata lumea s-a simtit bine, toti au dansat, toti au baut, toti (eee nu chiar totzi) au "maturat" pe jos !
La intrare a fost unu' dintre cei mai seriosi si mai fortzoshi "badygarzi" si anume Luneta. Cine pula nu-l cunoaste pe Luneta sa nu citeasca mai departe ca nu merita. El e un baiat de milioane si l-a ajutat pe Gyu' de fiecare data cand a trebuit... !!! Mno buuuun....
Inscrisi la concursul de beut bere si altele, printre altii au mai fost : Diesel, Seby tobosharu, Boze !
Din cate s-a relatat de la o sursa anonima domnul Seby tobosharu' o futut un dans de nemaipomenit pe melodia Doruri de la formatia Aria Urbana si i-a lasat pe toti cu gura cascata ! Multzumim Seby pentru ca existi, nu stiu ce s-ar face oamenii ashtia fara tine la chefuri pentru ca tu faci atmosfera cea mai potrivita la evenimente ! Revenind la MC Prepi'.... dumnealui a "mixat" muzica de toate genurile pentru toate genurile de oameni, de la tehno pana la Hip-Hop, de la DNB pana chill out music.... ! Tot respectu' pentru tine Prepianule pentru ca faci asemenea chefuri pentru oamenii ashtia !!! Nu stiu unde s-ar mai duce daca nu ai fii tu !!! RESPECT !!!
In concluzie dragii mei cititori chefu' a fost beton de tot, toata lumea s-a distrat si s-a simtit de nota ZECE !!!!

Pi Ass : V-as ruga sa ma scuzati pentru ceea ce am scris azi-noapte pe blog referitor la concertu' Truda, asta in cazu' in care v-am jignit cu ceva, pentru ca eram putin sub influenta strugurilor fermentati si storshi in butoaie de lemn, pastrati la temperatura rece aproximativ 10 grade celsius ! Multumesc !!!


With all the love in the world yours trully Dj Slyder !!!

6 comentarii:

  1. multãmim si tie bogdane pintru postãri!

    RăspundețiȘtergere
  2. pe boze nu l-ai bagat la etichete?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. da mah anonimule!pe boze de ce nu l-ai bagat la etichete?apropo.eu is boze

    RăspundețiȘtergere
  4. meri amu mah Boze!!! chiar tu sa fii oare??? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. mereti ma ca nu ma mai suport! atita vino-ncoa! pina cand!?

    RăspundețiȘtergere
  6. OMFG.. chiar exista site cu URLu' ala :-O

    RăspundețiȘtergere