joi, 19 martie 2009

Lume, lume !



Ca cica.... In seara asta am hotarat cu pretinu meu drd18 sa facem o preselectie daca vrea careva sa bloguiasca pe blog....(dhaaaa) ! Adica cine vrea sa scrie cate ceva despre viata din underground pe teme muzicale, sociale si sexuale (nu am glumit), poate sa o faca aici pe blog bineinteles dupa ce ne consultam intre noi (Io cu Ytzok si drd18) ! Mno ce ziceti, ha ? Facem cumva sa fie bine ? Io mam gandit la treaba asta pentru ca probabil sunt mai multi oameni care vor sa zica cate ceva si nu au unde, asa ca le dau aceasta ocazie ! Deci, cine vrea sa participe sa lase un comment la acest post si poate da add la adresa de mess "bistritaunderground" unde mai putem povesti una alta !


Hai pa !




4 comentarii:

  1. mancami-as ce treaba buna am facut noi! :)) amu sa vidiem cine-i mai cu limbrici si-l manca in cur sa scrie si el/ea (ca sa nu facem discriminari)

    haida lumeeeeeeee!!!! cu tupeu inainte!

    vorba aia: bring yourself!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ba~ eu m-am gandit sa fac un graf cu numele blogului... acuma ma dau de gol... voi astia cu strategia...sa stergetzi dupa ce cititzi ;)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o problema, ma tot uit in jur la ce se intampla si nu mai inteleg nimic. Ce e undergound? Cum putem identifica undergound-ul? Mi se pare numai mie sau chiar nu este clar pentru toata lumea?

    Eu am o vaga idee cum ca underground inseamna orice manifestare a individului de a se opune sistemului de functionare a societatii urbane, regulilor lui. Se opune mai ales presiunii societatii sau masei urbane asupra individului sau individualizarii.

    Va invit sa va spuneti parerile, sa mi se clarifice si mie cum stau lucrurile.

    RăspundețiȘtergere