joi, 15 ianuarie 2009

DNB Party in SOHO !!!

Ca cica..... Vineri 16 ianuarie, adica maine de la orele 9 (bineinteles ca seara) se face mare bal mare in sat la noi, la caminu cultural adica SOHO CLUB ! Muzica e pe intelesul tuturor, Dj-iu' la fel, toata lumea vine, toata lumea stie, toata lumea baga dansuri din armata. Da fratilor e Party DRUM&BASS in SOHO CLUB !!!! Prepian pune muzica pana va ia mama naibii si va distreaza pana dimineatza........cred...... !? Intrare 5 LEI NOI sau voi sau cum vreti sa le ziceti ! Haidatzi cai belea daca nu vine toata lumea ! Am vorbit cu Prepian si o zis ca ii nervos de pe acuma daca nu vine lume stii ? Mno buuunn....Ce sa mai zic in pula mea ca mi so dus tate dumele mele de cacat pe postarile anterioare, mno ce sa mai zic ? Va mai zic virgula ca "E-o lume minunata in care vei gasi nuuuumai copiiiiiiii....." !
Si acuma in legatura cu pollu din susu paginii.... Se pare ca Ytzok a castigat multele voturi acordate de stimatele voastre putori care nu stiu altceva sa faca numa sa citeasca blogu pizdi, in loc sa mearga maine seara in Soho si sa danseze !!!!!! PE DNB in pana mea ca ma inervez ....LA NAIBA.... !! Semnu exclamarii de trei ori !!!
Ce ziceti il lasam si pe Ytzok sa ne povesteasca pe blog ? Ha ?
Eu zic ca da, sa videm ce iese....

Pana una alta sa nu uitati de maine seara in SOHO ora 9 PIEM, Muzica DNB pusa de Prepian Blanaru' !!! Binhe ? mno zai binhe ?

With all the love in my world Dj Slyder va pupa pe portofele !

Un comentariu: