joi, 1 octombrie 2009

ECB rupe Balamalele!



"O sa~ va~ ra~pesc cateva minute, sau cateva secunde / Unde vor raspunde pe aceasta~ cale / ECB va~ lasa~ cu cavitatzile Bucale deschise... si cu idei Omise"


Ca~ cicalacacica~ vine sfarsitul lumii in 2012. Daca~ m-ar prinde in timp ce as duce gunoiul m-as simtzi cel mai privilegiat om de pe Planeta Albastra. Si daca as sti ca ma prinde intr-un moment de genul, as lasa gunoiul in ga~leata~ mult de tot, doar asa sa~ puta~ incredibil cand ma~ topesc.
Se intampla~ des sa~ se dea o semintza~ de prostie cum e asta iar ma~garushii apleaca~ urechile la tot ce se aude. Le hiberneaza~ constiintza si mananca~ tot ce zboara~.
Mno, si la o adica~, in locul lor mi-ash ciuli urechile la urmatoarea propunere: Sambata~, 3 octombrie, ART CAFFE-ul serveste la cava~ un nou episod din "NU E PANICA- E Party!" (editia 4). In rolurile principale servesc "ceaiul" : DJ HAZE (a.k.a. Galushka~), Dj Onexx, Dj AdrianHo si nu in ultimul rand mesterul pe ruine al Tehno-ului Dj Darius (after-hour). Ar trebui sa va~ luatzi si ceva tzichini deoarece se plateste (dar nu cu viatza).
Sa~ nu va~ ingramaditzi la intrare, sunt destule locuri in loja viciilor.


"Am tras (SOMN) din Ca~ldare ca sa~l transform in Rabdare"


... si la a~ia cu 2012 le dau 15.000 de pule la modu' tandru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu