sâmbătă, 31 octombrie 2009

Adam nu putea EVAda! Mai speriat cade Halloween!



"Gusta~m si noi o placere pe-apucate/ Ca pe-o lamâie veche storcand-o cat mai tare"


Totul se petrece foarte rapid. Cum a scazut ziua si am intrat in aceast joc trainic al calendarului, parca nu mai apuci sa-tzi ocupi timpul cu toate indeletnicirile pe care ai fost obishnuit sa le practici pana acum. Am devenit, cum ziceam in The ClockStopers nishte "pistoane ale societatii" :) . Ne daruim zile-i de maine cu o zi inainte. Cumva ne daruim viitorului. Ce prosti! Momentul meu preferat este prezentul :)
Azi, vreau sa "Facem", sa ne balacim in muzica~ si voie buna~, fie ca este vorba de STOMPAN (incepand cu orele 21:00), fie ca e vorba de petrecere in Soho si Bal Mascat.
Scoatem banii de la Ciorap si mergem sa~l sorbim din priviri pe Prepian Blanaru` odata~. Va pune muzica~ la Sinagoga~, o muzica~ nedeslushita~ care cu sigurantza ne va capta atentia intr-un mod aparte sub noul sau nume "Poliglot". Puriul ne-a declarat ca va avea un set fonic surpriza~ peste care se va adauga Visuals din partea unei artiste din Cluj.
Inceputul suna~ foarte promitza~tor.
Dj Haze (Ga~lushka~) + Dj Suciu ne arata~ degetul aratator catre Soho. Cu ocazia Halloween-ului din acest an, gigeii ne-au pregatit un party electro in subsolul atat de bine cunoscut. AAr fi mirobolant sa~ scoatetzi la iveala~ nishte tzinute "traznet" pentru a face atmosfera~ si a realiza ce noapte de pomina~ a avut pe Gregorian acest 30 OCTOMBRIE.
Facem?

"Totul decurge natural ca apa de IZVOR"!!

Un comentariu: