marți, 14 aprilie 2009

Bataie pe Bit: DJ Battle renumit!


" S-avem oroare pentru cutitul din porcul de Craciun si mielu` de Pashte!"

S-a ajuns la editia a 8-a. Tzin minte ca la inceput veneau Dj de prin Oradea si Cluj iar Dj Battle se anuntza ca fiind cel mai bine organizat brand de petreceri de pe la noi. A avut si un bun organizator in pielea lui Darius, insa nu credeam ca ECB o sa aiba o varsta asa indelungata. Daca ar fi dupa mine as spune ca DJ battle are deja cei 7 ani de acasa si manierele in editia a 8-a incep sa~si spuna~ cuvantul. Cumva sa puna~ punctul pe I.
Anul acesta cred ca va fi putzin altfel. Intre timp si pufuletzii au un alt ambalaj, iar cum vremurile se schimba, oamenii se schimba, muzica se schimba~, drogurile se schimba~ s-a schimbat si acest brand de petrecere. Nu as fi putut da o mai buna caracterizare petrecerii decat Dj Darius de aceea l-am rugat pe el sa~ dea "sfoara in tzara~".

DJ DARIUS (ECB)
:
Dj Battle reprezinta numele celui mai important eveniment organizat de Electro Community Bistrita. Prima editie a avut loc in anul 2005, iar in prezent ne aflam la cea de-a 8-a editie. Party-ul are loc de doua ori pe an, respectiv cu ocazia sarbatorilor de Pasti si a celor de Craciun. Cea de-a 8-a editie se va desfasura duminica 19 aprilie, iar locatia care va gazdui evenimentul, va fi Clubul Art Cafe de pe bulevard. Party-ul va incepe la ora 23:00, iar la platane i vom avea pe cei mai talentati dj ai orasului Onexx, Proof, Arpy si Darius. In cadrul evenimentului vei putea asculta genuri ale muzicii electronice care vor varia de la progressive-house, tech-house pana la minimal-techno. (detalii pe www.dj-darius.com/forum)

Totusi, plusul de calorie pe care il va primi party-ul il vor aduce baietzii de la 7 Heaven. Stitzi voi, astia care te ajuta sa faci din cacat zbici si sa te duci in lumea viselor pentru o scurta perioada~ de timp. Cred ca se numeste DETASHARE. Un barter intre muzica si fumegaciune legala, cu oscilatii nevrotice pentru starea oferita~ a tot ce se intampla~.

Una peste alta, duminica nu doar Iisus invie.

"Ori acum, ori la Pastele Cailor!"

Un comentariu: