marți, 25 august 2009

"Nu e Panica - e Party" Editia II


"E cel mai greu lucru care s-a ridicat de la avioane incwua"
Am cam rupt foile din calendar cu mainile oarbe. Iunie, Iulie, August au avut gust din plin. Eu mi-am dat-o vara asta cu vârf si indesat (de unu` altu care se aflau prin preajma). A trecut totusi repede, neavand timp sa numaram parca zilele pana la schimbarea la Fatza~. Am stat totzi cu spatele? ;)
Gigeii de prin Bistrita, au creeat un nou brand de ceva vreme numindu-se : "Nu e panica~ e Party" ajungandu-se in momentul de fatza la editzia a II-a. In 4 septembrie (!reprogramat!), Art Cafe primeste penetrarea Drum`en Base-ului de catre Dj Criss-T, Acqzuel si invitatul special al ECB-ului, DJ Seba 1394. Seba1394 mixeaza numai pe vinil din 1997. Acum este in crew-ul anonimTM, organizatorii 48H si Party People. Printre primii DJ itineranti din tara, Seba1394 este considerat deschizator de drumuri pentru alti DJs de drum’n bass din Romania (Snow, Rancha etc). Din cluburi si de pe scenele festivalelor mari, Seba1394 aduce platanele si pe scena Teatrului National Timisoara: in spectacolul Absolventul, impreuna cu MC Tina. Scrie pentru Sunete si are un show lunar de radio transmis live din Van Graph KFe pe radio.anonimtm.ro. Detalii despre performeri gasiti pe site-ul organizatorului Dj Darius (http://www.dj-darius.com/forum/index.php/topic,1419.0.html).
Nefiind prezent la prima editie, am intzeles ca Art-ul a fost doldora de lume, fiind chiar si marmote bunoace care au facut senzatie. Probabil vara aceasta le-a dezbracat, lasandu-le doar liniutzele de la sutiente si chilotzei. Subtil, e cel mai prolific chef.
"Vrei sa fi a doua catzea care-ajunge-n spatziu dupa~ Laika?"


sâmbătă, 22 august 2009

Party DnB!!!

Stiri de pe mess:
Party drum&bass deseara in 7even Sins[Ex-Soho].La orele 20.
Numai bine.

miercuri, 19 august 2009

Prea mult fum

Grasu XXL ft Mitza (Agresiv) - Prea mult fum from Future Graphics on Vimeo.



Cine asculta Grasu X???
Pareri despre clip???
Ceva???
Cineva???

marți, 18 august 2009

4 the LOVE of Music

Cui ii place melodia???


Chris Mayer feat. Connect-R - 4 The Love Of Music (Original Mix)
Asculta mai multe audio Muzica

duminică, 9 august 2009

Inima Copiilor



Cateodata e mai usor sa fim ignoranti si sa trecem cu vederea unele lucruri. E usor sa ne gandim doar la noi si sa uitam de alti oameni, care au nevoie de ajutor.
Daca vrem putem ajuta pe cineva. Sa incercam sa ajutam copiii!

"Pentru copiii cu probleme cardiace grave exista o singura solutie: interventia chirurgicala - adeseori urgenta si foarte specializata.

In tara noastra se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei exista prea putine centre in care pot fi operati si tratati.

Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor sa trimitem toti copiii bolnavi pentru tratament in strainatate. Uneori e imposibil! Uneori e foarte urgent!

In partea de sud a tarii nu exista nici centru de cardiochirurgie pediatrica.

La spitalul Maria Sklodowska Curie (fost Budimex) exista o aripa de spital nou construita unde urmeaza sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor. Exista si specialisti care doresc sa vina si sa lucreze in noul departament. Ceea ce poate parea incredibil este ca unii dintre ei se intorc din strainatate ca sa le fie de folos copiilor nostri.

In aprilie 2009, Asociatia noastra si-a propus sa stranga cel putin 500.000 EURO, suma minima necesara pentru ca departamentul compus dintr-o sala de operatii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie sa poata fi infiintat.

Acum, suma minima s-a strans, s-au strans si foarte multi prieteni in jurul nostru iar Ministerul Sanatatii a oferit sprijin logistic si financiar, astfel incat proiectul nostru s-a extins, departamentul de cardiochirurgie va beneficia de un spatiu mult mai mare si de o dotare mai complexa.
Detalii despre departament si despre mersul proiectului aflati in pagina DEPARTAMENTUL.

Lucrarile sunt pe cale sa inceapa. Ceea ce ne-am propus sa realizam se intampla datorita voua, celor care ne-ati ajutat si ati crezut in acest proiect. Campania continua pana cand departamentul de cardiochirurgie de la Spitalul de copii Marie Curie va fi functional.

Avem in continuare nevoie de ajutorul vostru pentru ca departamentul ce va fi infiintat sa fie unul cu adevarat performant. Cum puteti sa ne ajutati aflati in pagina AJUTA-NE!

Lista de cumparaturi este lunga! Puteti sa ne ajutati sa nu ni se mai para asa."