marți, 25 august 2009

"Nu e Panica - e Party" Editia II


"E cel mai greu lucru care s-a ridicat de la avioane incwua"
Am cam rupt foile din calendar cu mainile oarbe. Iunie, Iulie, August au avut gust din plin. Eu mi-am dat-o vara asta cu vârf si indesat (de unu` altu care se aflau prin preajma). A trecut totusi repede, neavand timp sa numaram parca zilele pana la schimbarea la Fatza~. Am stat totzi cu spatele? ;)
Gigeii de prin Bistrita, au creeat un nou brand de ceva vreme numindu-se : "Nu e panica~ e Party" ajungandu-se in momentul de fatza la editzia a II-a. In 4 septembrie (!reprogramat!), Art Cafe primeste penetrarea Drum`en Base-ului de catre Dj Criss-T, Acqzuel si invitatul special al ECB-ului, DJ Seba 1394. Seba1394 mixeaza numai pe vinil din 1997. Acum este in crew-ul anonimTM, organizatorii 48H si Party People. Printre primii DJ itineranti din tara, Seba1394 este considerat deschizator de drumuri pentru alti DJs de drum’n bass din Romania (Snow, Rancha etc). Din cluburi si de pe scenele festivalelor mari, Seba1394 aduce platanele si pe scena Teatrului National Timisoara: in spectacolul Absolventul, impreuna cu MC Tina. Scrie pentru Sunete si are un show lunar de radio transmis live din Van Graph KFe pe radio.anonimtm.ro. Detalii despre performeri gasiti pe site-ul organizatorului Dj Darius (http://www.dj-darius.com/forum/index.php/topic,1419.0.html).
Nefiind prezent la prima editie, am intzeles ca Art-ul a fost doldora de lume, fiind chiar si marmote bunoace care au facut senzatie. Probabil vara aceasta le-a dezbracat, lasandu-le doar liniutzele de la sutiente si chilotzei. Subtil, e cel mai prolific chef.
"Vrei sa fi a doua catzea care-ajunge-n spatziu dupa~ Laika?"


3 comentarii:

  1. Sunt ocupat cu alte obiceiuri, intr-o cladire veche!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru preluarea stirii. Va rog editati data party-ului pentru vineri 4 septembrie, asa cum a fost ea reprogramata.

    Sa ne vedem cu bine la marmote!
    Seba

    RăspundețiȘtergere
  3. pe 5 septembrie a murit mama tereza

    RăspundețiȘtergere