luni, 14 septembrie 2009

Scurt-circuit: Prepian Blanaru s-a "lovit"!



"Asta-i terapie, si e deabia la inceput, a fost Vacantza Mare, ii spun lui "mugur" Salut!"


Noi, cei mari stim ca voi cei mici atzi inceput scoala. Cum era pe vremea noastra Gulliver si Veronica, cred ca as putea spune ca voi, cei mici suntetzi contemporani cu Prepian Blanaru. Acesta, de curand intors de pe meleagurile straine, s-a asezat langa noi, cei mari, sa ne povesteasca cum si-a petrecut sfarsitul verii.


-Domnule Prepian, in ultima vreme te-am vazut foarte abatut de la modul tau de viatza obishnuit, si mai ales ai cam disparut de pe scena mondena a orasului. Ce dreaq ai invartit? Si mai ales oare ce ai patzit la mânutza~? (apropo de Seby)

- Bei reportere, am disparut putzin din peisajul acesta pitoresc al orasului "par-fumat" insa~ am sa revin in fortza~ in aceasta toamna. Chiar vineri, o sa facem un DNB in ex-Soho, impreuna cu prietenul meu Ga~lushca~. Iar "nu e panica~" - e party!!.

- Ei, bine insa pana aici ce ai facut in ultima perioada~? Pe unde le-ai rulat?

- Ce as putea sa va spun mai ciocoflenderilor? Am fost plecat putzin la neamurile mele din Budapesta. Am vazut si eu cum e sa iei micul dejun pe podul Erzsebet. Chiar mi-a fost dor de locurile alea pentru ca nu am mai fost de 6 ani.

-Si-o dau ungurii mai bine decat noi la cabina?

-Si-o dau mai bine, dar nu cum stim sa ne-o dam noi. Ei fumeaza fara filtru.

- Si pana la urma de ce nu ne mai potzi strange in pumnul tau? (im` pula mea)

- Am alunecat (im` pula mea frate). Dupa ce am revenit de la unguri si de la neamuri, am aterizat putzin in Cluj pe mana stanga~.

- Prima impresie dupa ce te-am vazut a fost una iscoditoare. Ma gandeam ca ungurii nu au Second-hand-ul asa bandajat.

- In ultima vreme mi-am cam ieshit din mâna~ (stanga).

-Ce planuri ai de viitor pe aceste meleaguri? Ma gandeam ca melancolicii din Budapesta ni te vor lua.!?

-Vreau sa-mi gasesc un job cat de cat ok aici sau la Cluj si s-o dau in stilul meu caracteristic. Cine ma place sa ma cumpere, cine nu sa ma vanda~. Si cine vrea ma place asa si asa. (asa ma copile!)

-Hmmm. Noi sa sti ca nu vrem sa te vindem dar negociem ;). Daca tot ai adus in discutzie cum te placem, te-as intreba cum stai cu moimele?

- Prefer sa nu le mai spun moimelor, moime ci "verisoare". As dori ca pe viitor sa am neamuri si la "Sticla" si la fel sa ma uit prin ELE. (Eseul Libertatii Efemere).

- Ne-ai cam lamurit, dom`le. Itzi multzumim pentru "scurtul" interviu si te mai asteptam pe Blog. Ai avea un mesaj pentru cititori?

- Da. Iubitzi-va~ si folositzi prezervativul.


"O tzigara naturala, momentul captat in poza~, creierul si sufletul in Simbioza~"


3 comentarii:

  1. sa te frec Prepiane,te doare-n cot de moime,ca sunt ELE transparente e vina lui Isus nu a noastra,cind a rupt tatsu din coasta lui Adam s-o faca pe Eva era pe Jaegermeister,sti bine ce efect are asupra truplui chiar fie si de Zeu doamne,da ce sa faci la toti ni greu!Myaghi

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai la Cluj Prepiane , aici se vinde ,cumpara si inchiriaza de toate de la garsoniere pana la femei umflate cu pompa ( a nu se citi "gonflabile" ).Ar prinde bine o schimbare ,sa le dai cu IDM,se mai cultiva lumea :D.Nu stiu ce neamuri ai la Sticla , io am prieteni la Cimentul , toti is beton.Fa-te bine cat mai curand sa mai scoti ceva piese .
    Dobrescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Prepian, a luat putzin venin din cutia Pandorei ca s-a cam deznodat de atitudine. E cam analitic. Nu mai zboara asa sus ca altadata. Puriule, noi itzi tzinem "scara magarului" sa te urci iar sus. Acum e problema ta daca pui piciorul. Ne auzim in the Mix in Soho!

    CuCu-BAU!

    RăspundețiȘtergere