miercuri, 27 mai 2009

Zile mai bune, in pozitzie de Dreptzi!!


"Ce stii tu despre Diavol, itzi imaginezi cum se simte?"


Aha. Da..da.da. Chiar daca "s-a transformat in buda~" dupa~ spusele Prepianului, tot mai putem face ceva. Un chef de despartzire, un moment de adio, o batista~ cu muci, niste invitatzi speciali. Vretzi sa plangem unu piste altu`? Eu, deabia astept sa-mi intinzi umarul iar in cazul fetelor numarul :) . Se inampla vineri 29 de pe la vreo 10. Am onoarea sa~l prezint pe Dj Slyder ca manevrand butoanele, pentru auditoriu in warm-up. Factoru` si Madliquid vin imediat dupa~ el sa-l ajunga~ din urma urmelor. Sper ca stiu lua startul. Jointu` va fi Passat ca un Wolgsvagen. Locul va~ asteapta~ sa~l incineratzi. Aducetzi si copii.
"Din Soho, doar praf a ramas? Da-tzi-mi un Atlas sa~l trag pe Nas!"

5 comentarii:

  1. stii ce-i trist? ...vorba lu' prepi.pe ultima suta de metrii nime nu o mai sustinut "miscarea" in soheanu..bine ca aici ar fii cateva argumente.1 altii au bac,2 altii au facultate,,si de aia zic eu ca nu prea s-a strans lumea in ultima perioada.. poate nici asta nu ar fii un argument destul de bun..dar,cu putin noroc si cu multa dibacie SOHO o sa dureze o vesnicie,uhahah.am dat-o. respect soho[desi am prins relativ putin din el,dar o devenit locu preferat dupa ce l-am descoperit] si respect Prepy.te pup ma te pup.xxx

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa imprimam tricouri cu Soho si cu ceva mesaj . Reclama... (vezi Schtern)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curios ce "persoane de incredere" au instiintat mult-respectatele si atotputernicele "organe" de politie sau ce mama naibii or fi fost despre "party" - ul de la sens. Se pare ca legiuitorii aveau informatii despre DROGURILE (sunt substante LEGALE mizerabililor!!!) si dezmatul apocaliptic ce s-a dezlantuit vezi doamne acolo. Faptul ca respectivii gabori-de-doi-bani si-au facut o intrare a' la Gestapo si au plecat cu cozile intre buci nu pare a preocupa pe nimeni. Ziarele de scandal gen Mesagerul au omis sa posteze vreun reportaj despre razia finalizata dupa tipicul Politiei Romane (care e specializata in a face rahatu' praf)pentru simplul motiv ca reporterii - pupincuristi, afoni si lingai asa cum se cere in meseria lor - obisnuiesc sa screama reportaje in care ridica in slavi triumful birocratiei si a imbecilitatii asupra libertatii. Nu mai exista Soho? In schimb noi inca mai existam. Iar indeletnicirile noastre pasnice pot fi continuate si in alte locatii, atat timp cat bratul lung si mancat de lepra al legii junglei va binevoi sa nu mai spurce tabieturile unor oameni de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. cica razie o fost in toata tzara. pe mine m-o luat ca nu am avut buletin ~:>

    RăspundețiȘtergere