joi, 14 mai 2009

Citeste mai jos, pentru ca nu pot sa scriu la titlu asa de mult si e descris mult mai frumos in postare, deci citeste mai jos ok? Mno bun mersi fain !

Ca cica.... Iauzi frate ce se face uichendu asta in Bistrita nosta.....Vineri sara pe la 10 sau oricum dupa 10 se face mare chef la karaoke langa rosu, langa sala aia pizdoasa de fikness, stiti voi nu? Acolo ati mai fost... ! Mno amu vineri baga ficiorii dela Incognito, compozitie : David oce si chitara, Ditzi chitara, Emilian clape si nu in ultimu rand Pushtanu' la cetera....bineinteles ca vor fi si alti invitati sa cante cu ei mno doar suntem obisnuiti deja....
Mno buuuun....aaa..... era sa uit sambata, tot baietii camuflati se baga la un bairam si in Deja-Vu, acol pe bulevard, mno bun? Sa mereti cai fain si cum zicea Emilian creeaza dependenta...!
Hai pa ! Pies : Nimik

4 comentarii:

  1. mno... caca(o)!!! io-s la Kolosvar in week-end...:( s-or descurca si fara mine, poate:)

    RăspundețiȘtergere
  2. auzi la seby cica...: dai sa puta :))) =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. tre sa fac o corectare rapida...din cate am discutat cu "cineva" din pacate Mister Pushtanu' nu ne poate onora cu prezenta in seara asta poate nici maine nu se stie inca dar dupa ce aflu mai multe o sa va anunt ok? mno atat!

    RăspundețiȘtergere