luni, 10 februarie 2014

Noise Culture

URBAN BISTRITA ,TERASA VAMA VECHE si FLOW STICKERS au pus de o colaborare.Despre ce e vorba? O petrecere ce se va desfasura in spatiul fostului local Gold Caffe Club din Piata Eminescu in data de 15 februarie 2014.

Pe langa SLOWSO si SLYDER il vom avea ca si invitat pe DANAGA.

Danaga (Daniel Aga) și-a început aventura sa muzicală în 1998, ca solist vocal și chitarist într-o trupa rock. După o pauză de câțiva ani își vinde motocicleta pentru ași cumpăra primul său computer și trece la electronice.
Muzica lui este un amestec între diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk până la tehno ș house, cu influențe din folclor. Până în prezent, el a lucrat cu o serie de artiști, cum ar fi Florin Țârlea, Mihai Pop, Adi Tudoran (electroclown), Mircea Florian.
A apărut cu producții propri pe compilația "Culese din Cartier", editată de Subcarpați, precum și pe Buzz RO! 2011 la Local Records.
Primul său album, "Am n-aripi" este o colecție de povestiri despre omul contemporan alienat care încearcă să găsească adevăratul său sine și este disponibil pentru descărcare la danaga.bandcamp.com.

http://soundcloud.com/danaga
https://www.facebook.com/agadanaga?fref=ts

Slowso
http://soundcloud.com/slowsooo
https://www.facebook.com/slowsoo?fref=ts

Slyder
http://soundcloud.com/djslyder
http://www.mixcloud.com/djslyder
https://www.facebook.com/pages/Dj-Slyder/207920165917826?fref=ts

Suport: 7 leiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu