duminică, 15 ianuarie 2012

Fentam Terra - Piesa noua


Ca cica....Stiu ca nu am scris despre baietii astia niciodata dar acuma mai mult ca niciodata parca merita sa fie prezenti si ei pe blog, nu parca, sigur merita sa fie prezenti pentru tot ce fac ei in Underground-ul din Bistrita.
Cine nu ii cunoaste pe respectivii domni, vi-i prezint eu imediat.
Kalcedonik, Zellu si Daxx sunt cei trei boieri ai nordului care au speriat vestul.
Toti sunt din Bistrita si sunt mandrii cu chestia asta (poate si voi...) ! Proiectul Fentam Terra a inceput sa existe inca din anu' 2007 luna lui Marte' (cum zicea Alifantis) si de atunci baietii fac treaba foarte buna. Mie personal imi place preabinecunoscuta melodie Boierii Nordului interpretata de mai multi membrii a HipHop-ului Bistritean si incerc sa le-o dau spre ascultare copiilor aproape de fiecare data cand pun muzica la vreun party. Dar spre nemirarea mea si a celor prezenti la concerte, baietii au tot scos piese, piese destul de bune. Recent au un videoclip la o piesa care se numeste In Showbizz facuta in colaborare cu NATO. Mno piesa asta imi place foarte tare, videoclipul este foarte tare si puteti sa il gasiti la urmatorul link.

Pentru date suplimentare puteti sa accesati profilul trupei de pe feisbuc AICI !


Mno cam atata despre toate cele spuse ! Sper ca nu am suparat pe nime ca am scris articolu' asta, asa naspa cum lam scris dar a fost din suflet !

DjSlyder va pupa pe Linkuri :D !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu