vineri, 18 februarie 2011

Mad Xtasy Open Doors Party


Ca cica....In seara asta se face taraboi mare mare de tot in Mad Xtasy ! Se deschid ushile iese fumu, intra O2-iu' si toata lumea bea de toate si se dixtreaza maxim pe muzica pusa de Dj Who Fuckin' Cares....Io sigur o sa fiu prezent si o sa ma imbat putin. :D !!! Da' nui nimic....Bun.... :))).

Mno bun.

Acuma tata lumea sus pe deal. URGEEEEENT !

DjSlyder va pupa ramele de la ochelari.

joi, 17 februarie 2011

Cocktail party in Manhattan Club


Ca cica...Un barman talentat in arta de a prepara cocktailuri alcoolice si non alcoolice este prezent in fiecare sfarsit de saptamana in Manhattan Club. In aceasta seara, barmanul e din nou la datorie, iar iubitorii de cocktail-uri trebuie sa stie ca la doua cumparate mai primesc unul GRATUIT. Mno pai io zic sa merem nu?

No hai tata lumea....

Dj Slyder va pupa....Cocktailurile.....:)))

duminică, 13 februarie 2011

Salon de Tatuaje in Bistrita !


Ca cica....Dupa cum va spuneam mai jos am cautat date despre un salon de tatuaje in Bistrita si nu prea am gasit. Totusi m-a gasit el pe mine :D. Asa ca tin sa va anunt ca nu am gasit un salon anume de tatuaje dar am gasit un baiat tanar cu experienta in domeniu de aproximativ 4 anishori. Eu zic ca e bine nu? La inceput nu a avut aparate de tatuat si a improvizat unul din un motoras de casetofon si un toc de pix. Cum arata nu vreau sa stiu, important era ca si-a facut experienta cu el. De abia acu 2 ani face tatuaje cu aparate profesionale cu ace sterile (desfacute in fata clientului), tusuri special facute pentru tatuat (vegetale din pigmenti naturali). Din cate am povestit cu el nu pare un pretentios la bani...numai ca stiti si voi ca orice se plateste in ziua de azi iar el mi-a zis asa. Orice tatoo cat de mic e el porneste de la pretul de 50 roni. Restul tatuajelor (alea mai mari) se taxeaza in functie de suprafata tatuata (cm patrati), iar pretul pentru un centimetru patrat ar fi de 2 Ron la Alb si Negru si de 2,5 Ron pentru cele color si pentru Cover-Up. Salon de tatuaje inca nu are dar spera ca pe viitorul cel mai apropiat sa isi deschida unul. Pana atunci lucreaza la el acasa in mediu steril sau daca se cere se poate deplasa si la client acasa. Foarte nerabdator sa afle mai multa lume despre el, Vasy a vrut neaparat sa imi mentioneze faptul ca are o mare datorie morala fata de Paul Filip, mentorul lui, cel care l-a invatat cum se tine aparatul in mana ca sa zic asa...Asa ca uite Vasy ti-am indeplinit dorinta iar Paul din Danemarca de acolo unde stie ca a lasat lumea din Bistrita pe mana unui artist poate sa citeasca randurile scrise si sa fie multumit ca tu il consideri un maestru in domeniu si ca ii multumesti nespus de mult. :) hahahahahaaaa....
Fain baiatu asta ma....
Mno bun. Acum ca lam tot laudat cu de tate sa va zic si unde il puteti gasi pe Vasy.
Are un site unde puteti sa priviti cateva din lucrarile lui si anume AICI
Daca nu va descurcati cu site-ul, va dau si numarul de telefon a lui Vasy in privat pe email bistritaunderground@yahoo.com.

Bun.

Atatai tat.

Dj Slyder le pupa pe ochelariste !

marți, 8 februarie 2011

Valentine's Day SUCKS !


Ca cica....Sambata fratilor dupa ce ne trece mahmureala de vineri(Jager Party) merem iara in Mad Xtasy si face chef ANTI Cica Valentine's Day. Ce mama dracului de sarbatoare mai e si asta mah ? Inventata de americani si noi o luam la noi in tzarisoara de zici ca e fuai de capu meu cine stie ce fel de sarbatoare nationala. Daca intrebi un pusti de 15 ani cand e ziua nationala a Romaniei nu stie, dar daca il intrebi cand e Valentine's Day stie cu siguranta. Hai sa terminam cu prostiile astea americanesti si sa merem sus pe deal la distractie si sa bem si sa uitam de necazuri (cei care le au) si o sa fie foarte bine. Va zic io. Atmosfera o sa fie foarte tare cu Cocktail-uri de toate felurile si Shoturi de toate mamele.

Viniti ? Io sigur ma duc. Dapoi nam stiut ca oi sta in casa sambata seara.

DjSlyder va pupa pe aripioare ingerasilor.

Jager Party in Mad Xtasy !


Ca cica....Vineri 11 Februarie la MAD XTASY (sus pe deal) se face balamuc cat casa fratilor. Se bea numai si numai Jagermeister ! Cine vrea sa bea si beri e foarte bine primit numai ca tre sa bei neaparat si Jager sa vezi cum ii macar daca nu te imbeti de la dansu'.

Pe scurt si la subiect. Merem sa ne imbatam nu? Cine e cu mine...? Nime bag picioru ca nam pretina. :)))


Vam pupat pe Jager.
DjSlyder

luni, 7 februarie 2011

Karaoke Club Bistrita

Ca cica....Bah fratilor, am fost sambata asta in Karaoke Club acolo langa Rosu Tour peste linie. Sau...? Acuma nu mai stiu unde e "peste linie" ori aici ori dincolo....Ma rog...Am fost la club si am incercat sa ma distrez cum am putut si eu, am beut 2 beri cu pretenul meu de suferinta Mirciu', dar nu prea mo impresionat ceva in mod deosebit. Se poate sa fi fost prea tarziu pentru mine cand am ajuns acolo la 5 si ceva dimineata si sa fi pierdut toata distractia dar mno....lume mai era pacolo.
In fine....puteti merge sa vedeti ce e pacolo, eu zic ca merita, muzica e buna (House de club heavy comerciala), au si dansatoare (animatoare) mno tat ce vrei ! Merita vazut clubuletzu. Mie sincer imi place cel mai mult cum lau facut, adica "zugraveala".

PS: Beutura este pana lesinati.

Dj Slyder va pupa GROS.

duminică, 6 februarie 2011

Party in Old House Pub


Ca cica....In seara asta in Casa Veche...adica Old House Pub se face HatParty. Din cate am auzit de la niste surse anonime se vor da si niste bauturi moka. Ce si cum exact nu stiu, important este sa fiti prezenti acolo sa fie cat mai multa lume cu palarii. Muzica e buna, ospatarii de treaba, deci nu ar trebui sa fie probleme cu distractia...

Mno....buuuuun hai tata lumea la OldHousePub !!!

PS: Pentru cine nu stie acest local se afla in locul fostului restaurant Coronita langa Hotel Coroana de Aur, strada Petru Rares numarul 4.


Dj Slyder va pupa pe palarie.

sâmbătă, 5 februarie 2011

Last Night at Mad Xtasy ! After party

Ca cica....Aseara dupa cum stiti so facut mare taraboi in Mad Xtasy (sus la ANL-uri, la Rosu) si nu numai ca o fost bestiala muzica si oamenii au fost total nemaipomeniti dar distractia a fost pe cinste. So ras, so beut, so baut apa...:)), si multe alteleee. In fine...Ce sa zic..ceea ce au facut digeii invitati o fost nemaipomenit, lumea o dansat cu mare placere pe orice so mixat. Beutura de la BAR o fost INDEAJUNS de multa si nu o fost probleme sa se gate berea si dinalea. Fetele cochetele au fost prezenteeeee...(pacat ca erau minore)...! In sfarsit toata lumea so dixtrat de minune pana la zorii zilei. Bineinteles ca nu putea sa lipseasca Le' Gendarmerie sa futa chefu asa putin, dar mno....pana la urma nu so prea observat ca totusi o fost pe acolo pentru ca oamenii o revenit la ceea ce faceau inainte (bere, jager) si o fost bine. Multumim la Tica si la Rosu pentru gazduire si sa facem si alta data mult mai pizdos totu'.



PS. Io nu am beut ca sa fiu atent la tot ce se petrece ca sa stiu ce am de scris :D

Ceaules Bulanosilor...