duminică, 20 noiembrie 2011

La beneu vine Dragonu


Ca cica....Ejti niebun fratieeee....vine Dragonu la beneu sa fac show pe bituri de hipirihop...Sambata asta care vine 26 Noiembrie 2011 la Bistrita in Cafe Club DABO (fostu' Ambasador) de pe la orele douazeci si unu vine Dragonu (asa cum am mai zis de doua ori da' nui bai, las ca nici nu ati observat) ! Cine nu cunoaste Dragonu nu are cultura generala asa ca nu are rost sa mai facem prezentarile si descrierile de rigoare care se fac de obicei la toate prezentarile de concerte. E RAP !

In deschidere vor baga Fentam Terra, Russo, Crimionic ! Bistritenii vor face din public niste drogati ai muzicii Hip-Hop pana va veni Dragonu sa ii aduca la orgasm. La partea de Warm up va va incanta cu muzica de buna calitate (de la 320 kbs in sus :D) nenea Dj SlowSo !


Cum ziceam si la tovarasu Raku si la acest concert va trebui sa scoateti din buzunarele neshte banutzi pentru a putea intra cu succes la eveniment. Pretul beletului de intrare este de 15 lei noi sau de o suta cin'zeci de mii lei pentru cine nu stie cat e 15 roni.

La locu' cu pricina vor fi de vanzare tricouri si sidiuri pentru toata lumea care va vrea sa cumpere sau nu.

Mno bun. Cam atat ce sa zic....sper sa fie super tare ca altfel imi bagati pula in gura ca va tot trimit la evenimentele astea si poate nu va distrati cum trebuie...Remember...don't drink & drive. Smoke it, feel it, pass it !

Era sa uit...este pe iutub un clip de promovare a evenimentului...: AICI


Dj Slyder va pupa pe pupilele gustative...(cam gretos da' asta mio venit acuma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu