marți, 25 octombrie 2011

Halloween Party


Ca cica....Dupa cum bine v-ati obisnuit cu party-urile de la Urban...se va face si vinerea asta un mega fuckin' party in Arhicunoscutul Club Plan B !!! Cred ca acest club are un nume predestinat, adica daca nu ai unde sa mergi aplici "Planul B" si mergi in locul respectiv sa te desfasori corespunzator. Vinerea asta 28 Octombrie 2011 de pe la orele 21 (adica noua) se face Halloween Party pentru toate fetitzele si baietzeii din Bistrita si nu numai (cei din localitatile limitrofe sunt rugati sa vina si ei in numar cat mai mare). Muzica va fi asigurata de SlowSo, Slyder si BVS, digeii cu care probabil v-ati obisnuit deja.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale proprietarului clubului Plan B pentru ca a fost de acord sa ne puna la dispozitie spatiul unde ne vom desfasura activitatile noastre prea bine cunoscute si frumoase in acelasi timp.
Nu mai retin numele domnului dar, acesta ne roaga din toata inima lui si a noastra a celor care organizam acest party sa avem mare grija la geamuri, peretzi, mese s.a.m.d. si sa nu le spargem.

Mno bun. Intrarea va fi de 3 lei noi pentru orice persoana care va veni la party, suma care va contribui la bunul mers al chefului.


ATAT >:<

Dj Slyder va pupa pe planurile voastre de Halloween. :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu