vineri, 12 august 2011

Alternative Chaos


Ca cica....Vineri 12 August 2011 de pe la orele 10 seara pana spre dimineata se face mare taraboi in 4 Friends Cafe & Club. Cine nu stie unde este localul ii spun acuma....
In Bistrita.....:))))) ..... Buna asta shai ? Mai pe larg acuma, pe strada Cerbului la numaru 17. Ca sa ajungeti mai exact va rog sa cautati pe Google Maps si o sa ajungeti ezact unde trebuie...va zic sigur...!

Mno bun.

Bineinteles ca trebuie sa fie si muzica la acest eveniment nu? Asa ca vor veni pentru dumneavoastra si nu numai (si-n 1 mai) Dj Superparanoia si Dj SlowSo. Genurile muzicale abordate vor fi urmatoarele : Indie, Alternative, Ska, Pun​k, Hardcore, Punk,Punk Rock ,DNB, Dubstep, Reggae, Electr​onic, Hip Hop plus inca alte genuri si subgenuri care nu trebuie mentionate pentru ca sunt o surpriza atat pentru publicul prezent cat si pentru digei...<> !!!

Intrare 3 Lei noi noutzi...cine nu are bancnotele noi la el/ea nu este primit in incinta....<> hahahahhahah.... Am glumit nebunilor...se poate plati la intrare si cu ruble sau lire turcesti.


Mno sa veniti cu totii ok?

Bun.

Dj Slyder va pupa pe portofelele din piele de putza de pui de maimutza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu