luni, 11 iulie 2011

I Love HER !


Ca cica.....Week-endu' asta adica...15-17 iulie 2011 baietii de la UrbanBistrita, impreuna cu Raul (geamanu') fac la Saratel....Editia a 2-a a Festivalului "I LOVE HER" ! Mno bun.
Acuma sa videm ce si cum sta treaba asa mai pe larg...
In prima noapte (adica 15-16.07.2011) vor mixa urmatorii DJ : NNO, Neestor, John I, Arpy, Onexx, Mircea, SlowSo, Slyder, BVS....cam astia ar fi...! Nu stiu sa va zic sigur fiecare ce muzica va mixa doar ca o sa fie foarte tare frate.

Mno bun...in a doua noapte (16-17.07.2011) vor mixa urmatorii DJ : Miorita Sound System, Indjstione, ElectroClown, Danaga, Criss-T, Dub Wizzard, Dannilov. Veti avea si 2 VJ : Paul & Mircea.

Mno bun....Acuma detalii ce tin de organizare : Intrarea va fi 10 lei pentru fiecare zi cand veni. La locul cu pricina sunt urmatoarele facilitati : Scena acoperita, loc de campare, loc de parcare, acces la bazin cu apa sarata, bar nonstop(berea doar 3 lei nu stiu daca la pahar sau la sticla), teren de fotbal si dusuri.
Locatia se afla la 15 km de Bistrita....directia Bistrita-Targu Mures. Dupa Platforma industriala Teraplast treci podu' apoi linia ferata si faci prima la stanga pe drum "semi forestier" (aprox. 1,5 km) si ajungi la party frate.....Daca ai probleme in a gasi locatia nu prea e cine sa te indrume la orele alea la care vei merge tu de obicei asa ca dute mai repede sa prinzi macar lumina zilei.

Mno cam asta ar fi toata treaba....
Speram sa fie ok si sa nu vina tzaranii din Arcalia sa ii vada si ei pe digei capoi neam supt la paharel, aia nu stiu altceva decat manele ashea ca aveti mare grija.... :)))


PS: Chiar daca la locul cu pricina ii zice Saratel asta nu inseamna ca exista si chestii speciale pe acolo.....NO SALT ALOWD !


Dj Slyder va pupa pe Saratzele....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu