luni, 5 iulie 2010

Scuze...pentru neajunsurile mele

Ca cica....Cui i-am lipsit ? Ha? La nimeni, va zic io ca asa e.
Orice as zice nui bine pentru mine, pentru nime, pentru oricine.Asa ca scriu pentru ca la scris nu ma poate contrazice nime pe mine, oricine. Ca daca nu aveam acces la blogul asta nu faceam ce am facut dar totusi nu lam vazut cand a putut sa mearga la mine sa faca din mine ce vrea cu tine dar face cu mine. Oricum as zice nu e bine.
Asa ca zic ca mine pentru ca nu e bine sa zic ca tine pentru ca orice as face e bine dar nu pentru mine.Buuuun....Si acuma ca mam facut inteles de oricine si de mine si de tine si oricine vrea sa vorbeasca de mine cu mine sau cu tine sau cu oricine, trebuie sa va zic ca nui bine ce fac eu cu mine, spunand faptul ca nui bine ce fac eu cu mine. Dar orice as zice nui bine....Si o iau de la capat dar mai bine nu.Cine ma cunoaste pe mine zice ca nu.Dar astai viata cu bune, cu rele cu toate faptele mele si bune si rele...
Cam rau la mine, sper ca e mai bine la tine.Oricum as zice, nui bine....!

Pentru ca nu ma intelege nime si nu vreau sa vada cineva cat de bine ma simt eu cu mine in camera mea, ascultand muzica mea, la masa mea, tastand ceva, pe net....fara rost....doar cu rostul de a ma descarca si spune ceva ce numai eu inteleg si nimeni altcineva. Oricum as zice nui bine.... Orice as face nui bine.... Orice NU as face iar nui bine... Atunci nu e bine cand fac asa, asa ca nu mai fac asa ci altfel cum numai eu stiu ceva si nu zic la nimenea.
Deep? Deloc...! Doar asa...numa asa... sa nu zica cineva ca nu am zis ceva in lumea asta rea.

AM ZIS.

Hai pa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu