vineri, 5 februarie 2010

Imi place cu Voi...Ne dezbracam?"High, High cu Tra~sioara, pana-n deal la Ma~rioara" :D

E foarte frumos sa implinesti vârste noi alaturi de tot felu de oameni dragi, andycapati si cu chef de viata. Pe mine ma~ apuca~ groaza stiind ca anul asta implinesc 24 si mai rup o ra~tzipishe din vârsta~, care la un moment dat mi se parea frageda~. Dar n-am ce face. Anii vin tot mai multzi peste noi si n-avem antidotul batranetii.
Ca sa nu-i implinesc de unu singur trebuie sa ma ajutatzi. Vreau neaparat sa fac "Ballamuck' weekendul asta. Cum oi putea, numa` ca trebe sa punetzi umarul.
Incepem din Soho (warm up) cam pe la vreo 9 (sambata, 06.02.2010). Am zis ca ne indopa~m cu fructe sa ne vitaminiza~m. Aici ne-o da~m pana pe la vreo 1, dar cu sigurantza~ (ca acul) nu osa ne plictisim. Avem muziceana~: Dj Masta Krush, Suciu, Poliglot si care a mai vrea ne dau sunete. Dupa 1, mergem in Mescaline. Atzi mai auzit de a~sta? Poi clar ca nu ca e nou. Darius (dj-ul) ne pogora~shte curcubeul "mescalinei" ajutat din cate am intzeles si de fratele lui Andrei Lupsan. :). Dânsul baga~ prin Midi si prin Dot (ceva clubuletze de prin Cluj). Deci clar ca avem entartaiment :) bun. No, eu va~ astept sa~ ne uda~m gâtlejele si sa~ batem cuba :).

"- Ma~ e bai cu vaca sâmba~ta!..
- De ce? ...
- Ca~ i-am vazut pielea pe GARD " :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu