miercuri, 10 iunie 2009

Au strabatut un drum lung, pe care nu totzi il parcurg.


"Si-asuma propriile fapte, sunt multe bune si multe rele, dar nimeni nu poate pune frâne pe a sa piele"

Il vedem pe strada~ cu perciunii mari. Deobicei ne incanta~ in concertele Incognito, cu o voce superba~, sintetizand in cuvinte porunci pentru minte. I se zice Prepian Blanaru` si are haru` de a ne arunca in aer clubu` dupa~ ce ne-a baut baru`. Azi implineste 29 si cu aceasta ocazie tzinem sa~i ura~m un sincer "La multzi Ani!" puriului nostru si sa~si traiasca~ viatza la fel, ca ultima zi de scoala. Consider ca a facut multe pentru Bistrita, de cand i s-a taiat cordonul ombilical, si lucrul asta trebuie sa~l recunoastetzi si voi. Cu o limba~ didactica~, la shedintze sau in serile din Soho, ca Prepi sunt putini jucatori. Are skilluri, vorba lu` Boze. "Dintre steaua fara~ nume, si jucatorul fa~ra~ numar pe spate, in fatza~ iese cine da~ mai vioi din coate", iar Prepi o face intr-un fel aparte. Te felicita~m dom`le pentru viatza pe care o sarbatoresti zi de zi. Now we can feel your fuckin` punk attitude.
Sa~ nu-l uitam si pe Michael Pur-puriul. Nu e la fel de cunoscut ca si "carnea de porc" insa~ face parte pe deplin din peisajul bistritean. Apartzii familiei noastre, puriule, exact ca Novac lui Gruia. "La multzi ani!" si sa~ traiesti ca vinul din beci, a~la vechi ca prieteniile.

Bistrita-Underground -----> La multzi ani, Prepian si Michael!!!

"Viatza-i calatoria, destinatzia e cerul, hranitzi-va~ Ingerul"

4 comentarii:

  1. sa ne traiesti prepianule ! Sa iti de-a Dumnezeu tat ce vrei si multa sanatate ca restu ti le faci tu,nu? La Multi Ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta, la cat mai mare si mai mult!!!! Sa ne traiesti Prepi!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. acuma avem si blogu asta underground. si mai ii si Urbanbistrita.ro care incearca in disperare sa se faca cunoscut, da' nu stiu ce ii cu el, e mai de sk8-eri, plm. si zice de evenimente din afara orasului. las ca ii bun blogu. poate vreti sa faceti ceva impreuna cu baietii.

    RăspundețiȘtergere
  4. la multzi ani puriilor!!! va iubesc! (dar numai din cand in cand) :))

    RăspundețiȘtergere