luni, 23 februarie 2009

Stam pe iarba si dam forme la nori!!


"Nu credeam sa~nvatz a muri vreodata~/Pururi tanar infasurat in manta-mi" cam asa s-ar traduce ultima experienta din deosebitul (vorbesc serios) oras Bistrita. Cu toate ca vineri am ars-o cu Diesel prin Midi pe sunete seci, sambata nu am rezistat tentatziei si ne-am intors exact ca gagica aia la Sodoma si Gomora. Ei si ce sa~tzi povestesc: ajunsi acasa ne-am lins ranile, am cotrobait prin ceva buzunare de-ale parintzilor si am ieshit in Soho. Prepi fiind bolnav, a stat acasa sub ingrijirea ocrotitoare a fetei cu par roshu insa~ noi am inceput hardughia si fara playlistul lui. Dupa o jumatate de ora~ de eveniment cred ca nu se mai vedea om cu persoana pe acolo datorita "fumigenelor" asa ca~ noi, baietzii ne-am apropiat de ieshirea barului, pe treptele aducatoare de noroc. Wai de mine. Era o atmosfera~ pur si simplu de troleu, insa lipsea cu desavarsire bara de care sa ne tzinem. Si sa-tzi spun ceva: daca era bara, ma simteam ca la inchisoare dar am gasit alt punct de sprijin pe care tu, daca nu esti din "FAMILIE" nu o sa-l sti niciodata~. Pentru tine ne-am tzinut de prostii si am ras in hohote cu clopote, intr-un haos in care Michael deabia a incaput. Discutziile se tzineau lantz, cu toate ca nimeni nu intzelegea nimic din ce se intampla, ba mai mult o fata a venit si a imbalsamat atmosfera. Nici una, nici alta Horica (gaborul sub acoperire) i-a inshfacat mana si parca~ intre ei a fost ca o dragoste oarba~ la prima privire. S-au indragostit. I-am lasat in plata lor si ne-am continuat "studiile" obtzinand diploma cam pe la ora 2. Gashca s-a spart, fiecare pe filmul lui. Oricum alcoolul si Vasile ne-au impodobit mintzile cu varf si indesat, nescapand sambata nici musca nelovita~. Bun.

Ce urmeaza?


Urmeaza sa mai suportati viatza in continuare. Cum? Poi mi-a soptit un cârd de ciori ca vineri am putea servi o cava~ cu un eveniment. Este vorba de Dj Arpy, Dj Criss-T si Madliquid. Inca nu s-a batut pancarda-n cuie dar cred ca "facem sa fie bine" . Locatzia va fi tot Soho, in cel mai rau caz Art Caffe. Sa nu zici ca~ nu tzi-am zis!!!!!


"Ochii mei visatori/ Ce-i ina~ltzam la steaua singuratatii" (si Basta MA-car din seara Asta!)

5 comentarii:

  1. puteai pune si tu o lumina mai buna pe midi, mai ales ca l-ai atins pt prima data. Stii bine ca de la a 2a incolo e placerea, si desi nici macar sudistii nu mai au minimale in cap, deci nu stiu ce a fost cu seara in cauza, nu te grabi sa cataloghezi clubu asta clujean. Are mult mai multe de oferit decat muzica unor DJi de unica folosinta.
    +ca puteai mentiona si tu conacul in care te-ai prabusit si ocazia pt care ai facut-o, avand in vedere ca iti stim cu totii expresia satisfacuta din soarele amiezii!;)
    Acum du-te si hraneste tarantula aia si revino cu ceva nou. Vasile fie cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. " sub ingrijirea ocrotitoare a fetei cu par roshu" . hahaha :)) lasa ca suntem prezenti data viitoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wouau ! Ce fain...ma bucur pt voi ! Sa va distrati de minune :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Auzi ca se tzine treaba in Ambasador !

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multzi Ani Roby-Sama!!! Ma gandeam ca nu o sa-tzi convina~ ca stie lumea ca imbatranesti!! E chiar urat...Cred ca acum itzi dai seama de ce eram eu Bucuros ca nu ai 22!! Bighidiule!!!

    RăspundețiȘtergere