marți, 3 februarie 2009

Se anuntza~ Soare...


Am un Tic : Nu pot sa Tac!!

Berzele noastre ( Prepian si Dj Slyder) nu puteau nicidecum sa lase weekend-ul sa treaca~ asa ca si "cufa~rul prin gara~". Oamenii s-au foit in pat noptzile, s-au intors pe toate partzile si acum dau "sfoara~n tzara~ sa~ se spanzure românii". Nu e vorba de trafic de carne vie (gen capra~ beha~ie, masa~ pune-te) , nu e nici vorba de plansul poetzilor haotici, e vorba ... e vorba... (tuci-tuci-Wai-ce-i-da~) de cuibul Bodeguilla del Soho si de un nou event : Bring Yourself. Sincer nu stiu cum sa traduc motamo titlul a~sta de party dar "VINO!" cred ca ar exprima destul. BT Breaks Society, adica BT_breaks ( http://www.myspace.com/bt_breaks) , Zet (http://www.myspace.com/zetordie) si Mc Mutli (http://www.myspace.com/mcmatli) aduc vacarmul weekendul asta in Bistrita. Si cum noi ne desfasuram sentimentele si gandurile in grup Prepian a reusit sa ne ofere un scurt interviu cu unul dintre baietii care ne vor penetra in scurt timp orasul. Interviul suna~ cam asa:
Prepian Blanaru: itzi iau un interviu amu` ok?
Prepian Blanaru: il punem pe blog
bogdan ubb: ?
Prepian Blanaru: da mah
bogdan ubb: ce film oare imi dai?
Prepian Blanaru: yeess
bogdan ubb: da ce blog aveti?
Prepian Blanaru: Bistrita Underground
bogdan ubb: aham
Prepian Blanaru: mah
Prepian Blanaru: spune-mi de totzi 3 cate ceva
Prepian Blanaru: tie cum itzi zice?
Prepian Blanaru: ce stil?
Prepian Blanaru: si ceilaltzi 2
Prepian Blanaru: yess? Prepian Blanaru: de ce itzi plac drogurile?
Prepian Blanaru: cand ai bagat prima data droguri?
Prepian Blanaru: itzi place sa futzi?
bogdan ubb: :)
Prepian Blanaru: dar in cur itzi place sa futzi?
... Binentzeles ca s-ar face mare tam-tam pe acest gen de intrebari , si binentzeles ca Prepian l-a lasat pe Dj intr-o ceatza~ de o puteai taia cu cutzitul. Totusi baiatul ce freaca~ discul a reusit sa nu-si piarda cumpatul si a adaugat :
- bogdan ubb (BT Breaks): wai...pai...eu am ars-o f mult pe breaks si hardcorebreaks...da mai nou imi incep seturile cu electrobreaks si apoi dupa 30-40 de minute....cand ajung la un bpm peste 140 imi revin...
-bogdan ubb: de mutle ori mai bag in seturi si cate o piesa mai alternative...de multe ori aleg ceva shoegaze....sau chiar cate o piesa mai indie...
-bogdan ubb: nah..acuam vineri..am sa bag si partea de dnb...a lui muhaha(care ii in clasa a 12-si nah)...mai mult liquid...putin jump-up.....sa ii fac incalzirea lui zet...care o sa ne serveasca cu mult neurofunk si hardstep si poate ceva techno drum en bass pe final.
-bogdan ubb: pe Matli cred ca il stie foarte multa lume din Bistrita de la concertele Dance Trauma...el fiind solistul trupei. ( Eu il stiu de cand poarta ochelari)

Dupa cum putetzi vedea "tragerea de limba" facuta~ cu multa dibacie de Prepian ofera destule informatii sa deslushitzi ce "mama~ a dracului o sa va~ ia" vineri daca calcatzi treptele prestigiosului Club Bodeguilla del Soho. Si asta nu e tot. Deobicei la party-urile cu tot tacâmul nu lipseste warm-up-ul iar de data asta nu este "Nimeni Altu`" decat Dj Slyder , omu` ce confunda~ discurile cu placile tectonice si o sa va ducetzi dracu` ca jertfele demonice ( rima~ din arbaleta~).
Nu cred ca ar putea exista un 6 februarie mai captivant altundeva. Sa platesti 7 leishori la intrare nu e strigator la cer iar o vinere in Soho e ultimul ragnet. Va~ ashtepta~m cu Ta~mâie.
" Sunt Dus, ne vedem la Apus ! " ( ItzOk and Co. )

12 comentarii:

  1. si totusi cine e prepian?ii dea`n`pulea sau ii OK?

    RăspundețiȘtergere
  2. aiiiiiiiiii de capu meuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

    voi nu sunteti normali oameni buni!!! adik dati asa chef si io nus acolo sa pot veni???? :((

    tre sa stau in elvetia la lucru :(( :P

    amu mno...las ca-mi iau io revansa :D


    oricum, cred ca o sa fie betonnnnn....

    astept poze pe blog...un slide ceva...:D

    numa bine la tata familia underground ... din friguroasa elvetie...

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca soarele nu a patruns peste tot si nu toata lumea este luminata ! mai sunt si dobitoci !

    RăspundețiȘtergere
  4. oai ce frustrat e dj slyder =))))

    ca iti place sau ca nu iti place ce a fost acolo problema ta ... nu te-a tras de maneca nimeni ca sa mergi. Oricum mai ai o sansa la metropolis la chefuri ;)
    ops stai ca alea nu sunt underground... trist.
    Nu conteaza daca iti place tie sau la altul ... Cui ii place si se simte bine merge chiar daca se imbata de nu mai aude clar sau nu, si avand in vedere ca cei 3 care au venit acolo ca sa faca lumea sa se simta bine, au fost platiti cu banii de drum cam io cred ca intrarea nu a fost imensa si nu cred ca esti in vreo postura ca sa ii judeci si sa zici chestii de genul acesta despre ei. Nu iti place ... nu mai veni.


    P.S. nu imi place sa stau in anonimat complet de aceea o sa imi trec nick-ul meu: Basil

    RăspundețiȘtergere
  5. exact ! foarte bine zis domnule Basil, dar sa te luminez si pe tine....sa stii ca nu mai merg...pentru ca nu e de mine acolo...fiecare are problemele lui nu? daca eu pot posta pe acest blog este dreptul meu sa zic ce vreau asa cum zici si tu ce vrei nu ? in rest numai bine, rau la nime !sanatate si virtute sa-vem ce manca si fute ! hai pa

    RăspundețiȘtergere
  6. si asa ca si un PS iti recomand acesti link !http://dexonline.ro/search.php?lexemId=67272

    RăspundețiȘtergere
  7. mah..mie nu mi se pare frustrat Slyder..mai mult suparat probabil si sincer asa as fi si eu. si muzica nu o fost tocmai grozava si nici lumea nu s-o simtit chiar bine.asta nu-i doar parerea mea sau a lui Slyder..o fost party-uri mai faine cu bt breaks. nah in fine,sa zicem ca nu o avut lumea chef.
    in schimb..pentru celalalt lucru imi pare rau, char o fost aiurea..da asta e, pentru unii orice gluma ii nashpa si orice privire ii rautacioasa. cum ai zis si tu..n-ai cu cine.
    anyway, nimic nu pare sa mai mearga pe aici..

    RăspundețiȘtergere
  8. mai bine da drumu Prepianu la winamp!

    RăspundețiȘtergere
  9. cu placere ! da asta o fost adevarul..
    ai grija de tine !

    RăspundețiȘtergere