duminică, 8 februarie 2009

Ce ar fi Bistrita fara oameni ?

Ca cica....Ia raspundetzi stimati domni si domnisoare la intrebarea pusa !
Va spun eu ce ar fi...!
Ar fi un oras plin de dobitoace care nu pot sa se exprime prin cuvinte si discutii sau gesturi si gesticulatii, decat prin violenta ! Asta e cruda realitate fratilor, traim intr-un oras plin de actiune, numai ca nu o vede toata lumea si de aceea credem noi cei "orbi" ca nu e nimik rau in orasul asta si ca nu se intampla nimik in orasu asta. Dar neam inselat amarnic, cel putin eu sincer, traiam intrun oras plin de minunatii, plini de copii care se joaca prin parcuri alaturi de prietenii lor, plin de luminite albe si galbui, plin de.....si ar mai fi multe lucruri frumoase de spus despre orasul Bistrita dar ceea ce nu cunoaste toata lumea e ce se petrece in "BISTRITA UNDERGROUND", si sincer de azi inainte nici nu ma mai intereseaza e ca e jale mare fratilor ! Interlopi, traficanti, pestisori, samd ! O sa mai scriu pe blog asa din cand in cand daca o sa am un subiect adevarat, nu despre digei biti breics, sau pretenu' lui cu cei sase cai ai lui !
Imi pare sincer rau despre cheful de aseara ca nu a mers cum trebuia sa mearga ! Ceva parca lipsea, sa fie oare ca acel dejeu de care vorbeam mai sus era rupt de beat si nu mai vedea nimik, dapoi sa mai si mixeze? Se poate sa fi fost oamenii sau neoamenii ce au fost pe acolo, spectatori, consumatori de bere(pana la epuizare), de hashuri sau de plante "medicinale" ? Se poate sa fi fost eu de vina pentru ca faceam glume aiurea ? Nu poti sa stii niciodata ! Important e ca "n-ai cu cine ma, nishte tzarani" !

Peseu : NIMIKA

Cu toata dragostea din lume care se pare ca nu a ajuns la toata lumea Dj Slyder va pupa pe portofele si va saluta din mediul rural unde locuieste adica "Bistrita" !


Mai e mult dom'le, mai e mult pana sa ajungem noi cei din Bistrita la nivel de oras european !

Un comentariu: