miercuri, 21 septembrie 2011

Urban on Fire Party


Ca cica....Vinerea asta 23.09.2011 de pe la orele 9 pana spre dimineata se face mare tam tam cu SlowSo, BVS, DjSlyder si invitatii speciali, baietii de la Fentam Terra.

Muzica TARE, de calitate, cu MC si bere multa.
Toata lumea este invitata sa se petreaca.
Locatia este Club&Caffe DABO (fostu' Ambasador).

Dj Slyder va pupa pe Ambasada Americii din Pakistan.


Vam pa.........

miercuri, 14 septembrie 2011

Urban Party


Ca cica....Sambata asta 17 Septembrie (dupa ce o inceput scoalaaaa) se face mare tam tam intr-un club nou dar vechi. Caffe Club Dabo situat in zona Han...surpriza exact sub HAN...Pentru cei mai vechi in domeniu fostul Club Ambasador care va ramane pe veci in sufletele noastre pentru multiplele activitati desfasurate in acest loc deosebit. Vreau sa multumesc actualului proprietar ca are curajul sa investeasca intrun asemenea loc si ca ne pune la dispozitie spatiul pentru Party-urile si Concertele ce vor urma. Clubul e NON STOP asa ca nu va tzapa nimeni afara la ora 2 ca asa vrea mushciu' lui. MNo bun....dupa cum vam spus mai sus, se face party in acest local sambata 17 septembrie 2011 de pe la orele 21 pana spre dimineata.

Din pacate (asa zic eu, nu stiu care e parerea voastra) eu nu va voi onora cu prezenta in acea seara pentru ca sunt ocupat cu un alt eveniment planificat cu mai mult timp in urma. ):

Pentru dumneavoastra stimati domni si doamne vor pune muzica BVS si Slow So !


Intrarea va fi 3 lei....Am vorbit cu unul din organizatori si a zis ca pune doar 3 lei la intrare pentru ca toata lumea care vrea sa vina, sa intre fara a-si face griji daca are bani sau nu de intrare.


Dj Slyder va pupa pe portofele....